ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

12,00€

10,80€

-1,20€

029-4

Νεό προϊόν

Ποιος είναι ο στρατηγός Φασολάκης και γιατί είναι κοντά του ο Θεόφιλος, ο Τσαρούχης, ο Μόραλης και ο Ακριθάκης, παρέα με καρπούζια, μπανάνες, τηγανητά αβγά και τσαγιέρες

5 αντικείμενα

Ένα βιβλίο που αποκαλύπτει στα παιδιά την αληθινή τέχνη. Το βλέμμα τους εξασκείται με την παρατήρηση, το μυαλό ακονίζεται με το χιούμορ και η δημιουργικότητά τους βρίσκει διέξοδο στις πρωτότυπες δραστηριότητες που συνοδεύουν κάθε βιβλίο.

Το βιβλίο ανήκει στη σειρά «Μικροί και μεγάλοι μαζί» μαζί με τα βιβλία Στο Πάρκο με τα Ζώα και Στα Χρώματα της θάλασσας. Στα βιβλία που σχεδιάσαμε μαζί με την Άκληστη Χαλικιά και τη Locus Athens,  μεγάλα έργα τέχνης βγαίνουν από τα μουσεία για να μιλήσουν σε μικρούς και μεγάλους για τα μυστικά της τέχνης. Το βλέμμα των παιδιών εξασκείται με την παρατήρηση, το μυαλό ακονίζεται με το χιούμορ και η δημιουργικότητα βρίσκει διέξοδο μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες που προτείνονται σε κάθε ένα από τα βιβλία.

Στις εκδόσεις μας κυκλοφορεί ακόμη το Απίθανο βιβλίο σύγχρονης ελληνικής τέχνης για παιδιά, τα οποίο δημιουργήσαμε επίσης με την Άλκηστη Χαλικιά και τη Locus Athens.

ISBN 978-960-471-029-4
Συγγραφέας Άλκηστη Χαλικιά
Σελίδες 48
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 24 Χ 29
Ηλικιακό Εύρος Από 5 ετών

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...