Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

9,00€

9607846419

Νεό προϊόν

Εκτός αποθέματος

Τι είναι το πλαγκτόν; Πέρα από τα ψάρια, υπάρχουν και θηλαστικά που ζουν στη θάλασσα; Πώς δημιουργούνται οι παλίρροιες; Γιατί τα ψάρια κρατούν πάντα τα μάτια τους ανοιχτά; Το βιβλίο αυτό είναι σαν μια βουτιά στον κόσμο της θάλασσας, για να γνωρίσεις από κοντά τους κατοίκους του!

Τι είναι το πλαγκτόν; Πέρα από τα ψάρια, υπάρχουν και θηλαστικά που ζουν στη θάλασσα; Πώς δημιουργούνται οι παλίρροιες; Γιατί τα ψάρια κρατούν πάντα τα μάτια τους ανοιχτά; Πώς σχηματίζονται οι κοραλλιογενείς ύφαλοι; Πώς είναι το πεταλουδόψαρο και πώς το ψάρι-κλόουν;Βρες τις σωστές απαντήσεις σε αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις, έτσι ώστε να γνωρίσεις καλύτερα τους πολυπληθείς κατοίκους της θάλασσας.

Το βιβλίο ανήκει στη σειρά ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ και, όπως όλα της σειράς, στηρίζεται σε μια ονειρική όμως επιστημονικά ακριβή εικονογράφηση, με πολλές πληροφορίες που θα γοητεύσουν μικρούς και μεγάλους. Στις πίσω σελίδες βρίσκεται το ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, με παιχνίδια, αινίγματα και κατασκευές που θα προσφέρουν πολλές ώρες ευχάριστης και δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά.

ISBN 960-7846-41-9
Συγγραφέας Mymi Doinet
Εικονογράφος Pascale Estellon
Σελίδες 32
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 24 x 19
Μεταφραστής Χάρης Παυλίδης

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...