...ΑΠ' ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΩΝ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΟΡΤΕΣ

13,00€

11,70€

-1,30€

9607846044

Νεό προϊόν

Εκτός αποθέματος

Ένα βιβλίο για τον πόλεμο, για τον βυζαντικό στρατό και όχι μόνο... ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές του Βυζαντίου. Προσωρινά εξαντλημένο, όμως ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΩΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ (e-BOOK)

Όταν ο αυτοκράτορας επέστρεφε νικητής από τον πόλεμο, έμπαινε στην Κωνσταντινούπολη από τη Χρυσή Πύλη. Μαζί του επέστρεφε και ο βυζαντινός στρατός: στρατηγοί και αξιωματούχοι, πεζικάριοι σκονισμένοι, ιππείς με τα άλογά τους, ξένοι μισθοφόροι της αυτοκρατορικής φρουράς, υπασπιστές, μάγειροι και υπηρέτες, γιατροί και νοσοκόμοι, τραυματίες, αιχμάλωτοι και διερμηνείς, πεταλωτήδες, πυροτεχνουργοί και ξυλουργοί, ζώα φορτωμένα λάφυρα και οπλισμό. Όλος αυτός ο μεγαλόπρεπος κόσμος παρελαύνει στις σελίδες αυτού του βιβλίου, ξεδιπλώνοντας μπροστά μας όχι και τόσο γνωστές πτυχές του Βυζαντίου.

Ανήκει στη σειρά ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, η οποία φέρνει τη σύγχρονη επιστημονική έρευνα κοντά στο ευρύ κοινό, κατά τρόπο γοητευτικό και ελκυστικό. Παραθέματα από πηγές, πλούσια εικονογράφηση, χάρτες και χρονολόγια προσφέρουν πλούσιο υλικό που μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά στη διδασκαλία της Βυζαντινής Ιστορίας, στις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού και στο Γυμνάσιο.

ISBN960-7846-04-4
ΣυγγραφέαςΤαξιάρχης Κόλιας
Σελίδες60
ΕξώφυλλοΣκληρό
Διαστάσεις20 x 20
Ηλικιακό ΕύροςΑπό 10 έως 13 ετών

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...