ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές θα γίνονται στον τόπο που μας έχει υποδείξει ο πελάτης με τρόπο τον οποίο επιλέγει η εταιρεία. Με τον όρο “τόπο” νοούνται μόνο προορισμοί εντός Ελλάδος.

Εφόσον το παραγγελλόμενο προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο στις αποθήκες μας και εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που να μας αναγκάζουν να αναστείλουμε προσωρινά ή μόνιμα τις πωλήσεις ενός προϊόντος, οι αποστολές εντός του νομού Αττικής θα γίνεται προσπάθεια να εκτελούνται εντός 24-48 ωρών, ενώ οι αποστολές εκτός του νομού Αττικής εντός 48-72 ωρών.

• Παραγγελίες που ξεπερνούν τα 50€ αποστέλλονται δωρεάν (εξαιρούνται οι αποστολές στο εξωτερικό και την Κύπρο), ενώ έχετε επίσης τη δυνατότητα να πληρώσετε με άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα (ισχύει μόνο για κάρτες που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα). Παραγγελίες κάτω από 50€ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής που είναι 5,00€. 
• Για μεγάλες ή ειδικές παραγγελίες (σχολεία, βιβλιοθήκες, κλπ) καθώς και για οποιαδήποτε διευκρίνιση η απορία σχετικά με τις παραγγελίες σας μπορείτε να επικοινωνείτε στη διεύθυνση info@kaleidoscope.gr