Η μικρή Ελένη και τα χρώματα

Η μικρή Ελένη και οι πρώτοι της φίλοι
Παρουσίαση στην Πινακοθήκη ΛΕΦΑ στο Π. Ψυχικό
Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στις 19:30 στη Δημοτική Πινακοθήκη ΛΕΦΑ στο Π. Ψυχικό ελάτε να γνωρίσετε τη μικρή Ελένη που δεν κλαίει αλλά μαθαίνει και εξελίσσεται παρέα με τους μικρούς, πολύχρωμους φίλους της. 

Η μικρή Ελένη και οι πρώτοι της φίλοι

Μια πολύχρωμη ιστορία για την αξία της φιλίας παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη ΛΕΦΑ στο Π. Ψυχικό.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στις 19:30
στη Δημοτική Πινακοθήκη ΛΕΦΑ στο Π. Ψυχικό

Ι. Κοκκώνη 15, Π. Ψυχικό

τηλ. 210 6717097

«Τα πρωινά ο ήλιος τρυπώνει στα φύλλα των δέντρων, γλιστρά μέσα από τα κόκκινα παράθυρα, μπαίνει στο δωμάτιό της και την ξυπνάει αγγίζοντάς την ζεστά και τρυφερά στο μάγουλο. Ο ήλιος έγινε ο πρώτος καλός φίλος της Ελένης».

Παρέα με έναν ήλιο φωτεινό και πολλούς αγαπημένους φίλους

Ελάτε να γνωρίσετε τη Μικρή Ελένη, ένα μικρό κορίτσι που δεν κάθεται να... κλαίει, αλλά κάνει τα πρώτα της βήματα παρέα με τους διαφορετικούς της φίλους: ένα ήλιο ζεστό και φωτεινό, τον Μπρούνο, τον Μήτσο, την Ελίζα και τη Βάγια τη σοφή κουκουβάγια.

Η συγγραφέας του βιβλίου Όλγα Ν. Παπαδογεωργάκη και οι Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο σας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Η μικρή Ελένη και οι πρώτοι της φίλοι". Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους ήρωες του βιβλίου και τους φίλους της μικρής Ελένης και μαζί να αγγίξουμε τα ...χρώματα που έχουν η φιλία, η διαφορετικότητα, η εμπιστοσύνη και η αγάπη...

Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθεί για την ενίσχυση του  Κέντρου  Ειδικών  Ατόμων  «Η  Χαρά».  Το  Κέντρο ιδρύθηκε το 1983 και λειτουργεί ως στέγη φιλοξενίας παιδιών και ενηλίκων με πολύ σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο "Η μικρή Ελένη και οι πρώτοι της φίλοι"