Ποιοί είμαστε

Συνεργασίες με φορείς και Ιδρύματα

Μια πολύτιμη, πολυετής εμπειρία
 Οι Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, πέρα από το εκδοτικό τους πρόγραμμα, αναλαμβάνουν για λογαριασμό άλλων φορέων, το σχεδιασμό και την παραγωγή βιβλίων, εκπαιδευτικών δράσεων, ή πολιτιστικών προϊόντων. Μέσα από τέτοιες επωφεληθούν από τη μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα της δημιουργίας πολιτιστικών αγαθών, προβάλλοντας ταυτόχρονα τη δική τους ταυτότητα και έργο.

Περισσότερα

Δράσεις και διακρίσεις

Βραβευμένα βιβλία, ξεχωριστές στιγμές

Πολλά από τα βιβλία μας έχουν τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου Γνώσεων: Στο Πάρκο με τα Ζώα της LOCUS ATHENS, σε κείμενα της Άλκηστης Χαλικιά, Καθημερινές ιστορίες για τα καράβια του Βασίλη Κρεμμυδά, Κόκκινη κλωστή δεμένη… Το παραμύθι των υφασμάτων της Παρής Καλαμαρά, Στο σχολείο με χαρτί και καλαμάρι του Θάνου Μαρκόπουλου... Είναι πολλές επίσης οι στιγμές στη δραστηριότητα των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο που ξεχωρίζουν.

Περισσότερα

Γνωρίστε τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο


Οι Eκδόσεις Καλειδοσκόπιο ιδρύθηκαν το 1996 και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Προσεγγίζοντας με φαντασία, υψηλή αισθητική και τεκμηριωμένο περιεχόμενο θέματα ιστορίας, επιστήμης, περιβάλλοντος, λογοτεχνίας και τέχνης, το Καλειδοσκόπιο σχεδιάζει και παράγει ένα ευρύ φάσμα εντύπων, βιβλίων και εκπαιδευτικών πακέτων εξαιρετικής ποιότητας.

Περισσότερα

Showing 1 - 3 of 3 items