Μουσική γιορτή με τον Τζικιτζίκ στο Εργαστήρι Πολιτισμού

Μια συναυλία, της ζωής μας η γιορτή!
Μια μουσική παρουσίαση του βιβλίου μας "Ο Τζικιτζίκ, ο κρικικρίκ και η παράξενη χορωδία του δάσους" διοργανώνεται στο Εργαστήρι Πολιτισμού του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, την Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 19:00.

Ο Τζικιτζίκ, σε μια μουσική γιορτή στο Εργαστήρι Πολιτισμού

Ας  γίνουν οι φωνές μας μια καινούρια μουσική!,

Μια μουσική παρουσίαση του βιβλίου μας "Ο Τζικιτζίκ, ο κρικικρίκ και η παράξενη χορωδία του δάσους" διοργανώνεται στο Εργαστήρι Πολιτισμού του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, την Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 19:00

Στο μικρό πευκόδασος, στην άκρη της μεγάλης πόλης, όλοι γνώριζαν τον Τζικιτζίκ...

Κάθε καλοκαίρι ξεσήκωνε το δάσος με το τραγούδι του. Ξεκινούσε να τραγουδά με την ανατολή και σταματούσε μετά τη δύση του ήλιου. Ήταν ένας σπουδαίος τραγουδιστής ή ένας μεγάλος φωνακλάς; Οι κάτοικοι του δάσους δεν συμφωνούσαν πάντα.

Για την αγάπη και τη συντροφιά...

Ο Τζικιτζίκ, ο κρικικρίκ και η παράξενη χορωδία του δάσους, από τις Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο«Ο Τζικιτζίκ, ο κρικικρίκ και η παράξενη χορωδία του δάσους» είναι η νέα ιστορία του Κώστα Μάγου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, με ζωγραφιές της Κατερίνας Χαδούλου και συνοδεύεται από ένα cd με τραγούδια και μουσική της Τατιάνας Ζωγράφου. Οι χαρακτήρες, τα ζώα, τα πουλιά και τα ζουζούνια ζωντανεύουν μέσα από τις υπέροχες ζωγραφιές της Κατερίνας Χαδούλου.

Η ιστορία του Κώστα Μάγου ξετυλίγεται μέσα από αναζητήσεις, διαδρομές και …σημειώματα στη ρίζα του μεγάλου πεύκου. Μια παράξενη συνάντηση, την ώρα του δειλινού, ανάμεσα σε πλάσματα αταίριαστα και διαφορετικά που ποτέ πριν δεν είχαν ξαναδεί το ένα το άλλο, θα δώσουν την αφορμή να ενωθούν πολλές και διαφορετικές φωνές, στο «…πιο πρωτότυπο, το πιο ξεχωριστό τραγούδι του κόσμου». 

Τη μουσική παρουσίαση του βιβλίου στο Εργαστήρι Πολιτισμού (Αλκαμένους 11β, Σταθμός Λαρίσης, τηλ.210 88 46 590) η Τατιάνα Ζωγράφου αφηγείται την ιστορία και μια ομάδα μουσικών ερμηνεύει τα τραγούδια και τη μουσική από το CD που συνοδεύει το βιβλίο.

Οι συντελεστές της μουσικής εκδήλωσης:

Ενορχήστρωση: Δημήτρης Μπουζάνης
Τραγουδούν: Κώστας Ζαμπούνης, Λουκάς Πανουργιάς, Κωστής Ρασιδάκις,Κυριακή Τροχάνη
Αφήγηση: Τατιάνα Ζωγράφου
Παίζουν: Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Πάνος Κανελλόπουλος (μαντολίνο), Αμαλία Κουντούρη (φλάουτο), Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο), Μιχάλης Πορφύρης (βιολοντσέλο)

Ελάτε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί. Ας  γίνουν οι φωνές μας μια καινούρια μουσική!

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 19.00 μ.μ.
«Ο Τζικιτζίκ, ο Κρικικρίκ και η Παράξενη Χορωδία του Δάσους»
Εργαστήρι Πολιτισμού
Αλκαμένους 11β, Σταθμός Λαρίσης, τηλ.210 88 46 590