Μουσική αφήγηση: Ο Βασιλιάς Αταξίδευτος

Ο Βασιλιάς αταξίδευτος
Με το Ωδείο Ριζοπούλου
Μια μουσική αφήγηση του παραμυθιού «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΤΑΞΙΔΕΥΤΟΣ» που έγραψε η Νάνσυ Τρικκαλίτη, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Polis Art Café, στο Αίθριο της Στοάς του Βιβλίου.

Μουσική αφήγηση του παραμυθιού  «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΤΑΞΙΔΕΥΤΟΣ»

Με το Ωδείο Ριζοπούλου.

Μουσική επιμέλεια:
Νίκος Αϊβατζίδης

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, ώρα: 18:00
Polis Art Café
Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα
(στο Αίθριο της Στοάς του Βιβλίου)
TΗΛ. 210 3249588

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο
και το Ωδείο Κλεονίκης Ριζοπούλου
διοργανώνουν, τo Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Polis Art Café (στο Αίθριο της Στοάς του Βιβλίου, στο κέντρο της Αθήνας)
μια μουσική αφήγηση του παραμυθιού
«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΤΑΞΙΔΕΥΤΟΣ»
που έγραψε η Νάνσυ Τρικκαλίτη.

«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΤΑΞΙΔΕΥΤΟΣ» είναι ένα σύγχρονο παραμύθι φτιαγμένο με τα υλικά της λαϊκής αφήγησης.

Οι βασικοί του πρωταγωνιστές, ο βασιλιάς Αταξίδευτος και η βασίλισσα Ψάξε Δε Θα Με Βρεις υποχρεώνονται να εγκαταλείψουν, για διαφορετικό λόγο ο καθένας, τον υπέροχο γεμάτο ομορφιά και ασφάλεια, γνώριμο κόσμο τους, για ένα ταξίδι-περιπέτεια ζωής, μια αναμέτρηση που έχει πολλά να τους διδάξει. Βουτούν έτσι σε μια περιπέτεια αφύπνισης και επαναπροσδιορισμού, όχι μόνο τους εαυτού τους αλλά και του κόσμου που τους περιβάλλει.

Αυτή την περιπέτεια θα αφηγηθεί η Νάνσυ Τρικκαλίτη και θα την πλαισιώσουν με μουσικές οι μαθητές του Ωδείου Ριζοπούλου. Με τη μουσική επιμέλεια του Νίκου Αϊβατζίδη, θα …ενσαρκώσουν μουσικά την μπαρόκ περίοδο του βασιλείου, τον προβληματισμό και το όνειρο του βασιλιά, το παράπονο του Ήλιου για την αδιάκοπη δουλειά του, τα σκοτεινά μονοπάτια της περιπλάνησης, την ανάδυση στην ελπίδα και στην πραγματική ζωή…

Οι συντελεστές δεν υπόσχονται απαραίτητα… happy end, αλλά μπορούν να εγγυηθούν  την αναβίωση του αφηγηματικού, λυρικού λόγου και ένα ταξίδι σε λέξεις και μουσικές ανοιχτές σε ερμηνείες…
 

Δείτε την εκδήλωση στο facebook

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο (kaleidoscope.interad.gr | ΤΗΛ. 210 3632788)
Ωδείο Ριζοπούλου (www.odeiorizopoulou.gr | ΤΗΛ. 210 210 2759715)
 

Ευχαριστούμε το Polis Art Café  για τη φιλοξενία!