-10%
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

19,50€

17,55€

-10%

9789604712571

Νεό προϊόν

Σειρά: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Υπεύθυνος σειράς: Στράτος Μυρογιάννης

396 αντικείμενα

Η διάσημη ζωγράφος Τρόι Άλεν σε μια ονειρική κρουαζιέρα στην ειδυλλιακή περιοχή του Suffolk, στα νερά των καναλιών ενός φανταστικού ποταμού. 

Εκεί όπου ο Τζον Κόνσταμπλ εμπνεύστηκε και δημιούργησε τα πιο χαρακτηριστικά του έργα. Μαζί της άνθρωποι εκκεντρικοί και ιδιαίτεροι. Κρυμμένος ανάμεσά τους, ένας επικίνδυνος εγκληματίας και πλαστογράφος έργων τέχνης, με το προσωνύμιο "Τζάμποτ". 

Σύντομα γίνεται αντιληπτό ότι ο μόνος επιβάτης που δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί στο ιστιοφόρο Ζόντιακ εντοπίζεται νεκρός στο Λονδίνο, ενώ ο Ρόντρικ Άλεν βρίσκεται πολύ μακριά για να επέμβει άμεσα. 

Όταν οι φόνοι πολλαπλασιάζονται, η Τρόι θα αναλάβει δράση και η καλλιτεχνική της διαίσθηση θα αποτελέσει ένα εργαλείο ακριβείας για τον εντοπισμό ενόχου. Σε ένα από τα καλύτερα έργα της, η Μαρς ζωντανεύει με γλαφυρότητα τα εντυπωσιακά τοπία του Τζον Κόνσταμπλ, ενώ ταυτόχρονα θίγει σοβαρά προβλήματα της σύγχρονης εποχής, τον ρατσισμό και την πλαστογραφία των έργων τέχνης, μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο τέχνη και υπόπτους. 

Για το βιβλίο έγραψαν:

Γεωργία Χάρδα, Star.gr

ISBN 978-960-471-257-1
Συγγραφέας NGAIO MARSH
Σελίδες 344
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 13 Χ 20
Μεταφραστής Ιωάννα Βετσοπούλου

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...