για τα Βιβλία

Σχολικοί κήποι

γονείς Απλά! από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο
Σχολικοί λαχανόκηποι, ένα κίνημα ζωής!
Δείτε το βιβλίο της Gerda Muller Στο λαχανόκηπο με τον παππού και τη γιαγιά
 

Περισσότερα

γονείς Απλά!

γονείς Απλά! από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο
Έμπνευση και ανάσα στις πιέσεις της καθημερινότητας
Το βιβλίο γονείς Απλά! υπογράφει ο καταξιωμένος σύμβουλος εκπαίδευσης και οικογένειας Kim John Payne και απευθύνεται σε όλους τους γονείς που αναζητούν έμπνευση και ηρεμία μέσα στις πιέσεις της καθημερινότητας.

Περισσότερα

Το Καλειδοσκόπιο των δώρων!

Δωρεάν μεταφορικά και έκπτωση 10% στο kaleidoscope.interad.gr
Δωρεάν μεταφορικά και έκπτωση 10% για τις online αγορές σας!
Φέτος τις γιορτές επιλέξτε τα δώρα σας, με έκπτωση 10% από το kaleidoscope.interad.gr και εμείς σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά!

Περισσότερα

Άνθρωπος ή βιολί;

Άνθρωπος ή βιολί;
Αρχετυπικές γέφυρες ανάμεσα στην Κυκλαδική και τη Μοντέρνα τέχνη
Άνθρωπος ή βιολί; Είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση που κάνουν τα παιδιά όταν αντικρίζουν για πρώτη φορά «τα μαρμάρινα αγαλματάκια», τα κυκλαδικά ειδώλια. Το βιβλίο με τον τίτλο "Άνθρωπος ή βιολί;" γράφτηκε ακριβώς για να εξοικειώσει μικρούς και μεγάλους με τα κυκλαδικά ειδώλια και τη σχέση τους με τη Μοντέρνα Τέχνη.

Περισσότερα

Ένα βιβλίο για το... βιβλίο!

Είναι βιβλίο του Lane Smith
ΕΙΝΑΙ ΒΙΒΛΙΟ, του Lane Smith
Ο Lane Smith υποστηρίζει τον έντυπο λόγο και την απόλαυση που φέρνει το διάβασμα, στην εποχή των ψηφιακών βιβλίων, με χιούμορ, με εξυπνάδα αλλά και με ισορροπία.

Περισσότερα

Παιχνίδια και χειροτεχνίες

Κατασκευή με την κάμπια του Eric Carle
Με αφορμή το βιβλίο του Eric Carle «Μια κάμπια πολύ πεινασμένη»
Δάσκαλοι και γονείς σε ολόκληρο τον κόσμο εμπνέονται από το βιβλίο του Eric Carle «Μια κάμπια πολύ πεινασμένη» και πειραματίζονται με παιχνίδια, κατασκευές, κινητικές δράσεις αλλά και ...μαθηματικά προβλήματα, τα οποία τα παιδιά απολαμβάνουν. 

Περισσότερα

Οι Μπλε Ιππότες στις Κυκλάδες!

Πρόγραμμα Αισθητικής και Περιβαλλοντικής Αγωγής
Από τον Οκτώβριο 2012 μέχρι τον Ιανουάριο 2013, το πρόγραμμα Αισθητικής και Περιβαλλοντικής Αγωγής ΜΠΛΕ ΙΠΠΟΤΕΣ, ταξίδεψε στις μικρές Κυκλάδες στα Δημοτικά σχολεία Κουφονησίου, Δονούσας, Σχοινούσας και Ηρακλειάς. Το πρόγραμμα που έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" σχεδιάστηκε από την Άλκηστη Χαλικιά και τη LOCUS ATHENS και βασίζεται στο βιβλίο ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
 

Περισσότερα

Βιβλία με 50% έκπτωση!

Καλή όρεξη, του Eric Carle με έκπτωση 50%
Μοναδική προσφορά σε ιδιαίτερα βιβλία!

Οι εκδόσεις Καλειδοσκόπιο προσφέρουν επιλεγμένους τίτλους βιβλίων με έκπτωση 50%, για αγορές που γίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο kaleidoscope.interad.gr

Στην προσφορά μας θα βρείτε βιβλία από σπουδαίους συγγραφείς, όπως οι Eric Carle, Hans Christian Andersen, Ayano Imai, Daniela Bunge, κ.α.

 

 

Περισσότερα

Για την αξία του συνηθισμένου

Το παραπονεμένο μακό
Η ομορφιά κρύβεται στα απλά πράγματα.
Το παραπονεμένο μακό, το παραμύθι της Χριστιάννας Γύρα που εικονογράφησε η Χαρά Μαραντίδου, είναι μια ιστορία για το νόημα και την ομορφιά που κρύβουν μέσα τους τα απλά πράγματα.

 

Περισσότερα

Διαβάζεται και ...υποβρυχίως!

coastal fishes card
Καταγράψτε τα ψάρια που κολυμπούν δίπλα σας
Το βιβλίο του Κώστα Ντούνα και της Γιολάντας Κουλούρη, Τα παράκτια Μεσογειακά ψάρια περιλαμβάνει μια αδιάβροχη καρτέλα αναγνώρισης των ψαριών που κολυμπούν δίπλα σας και σας προτείνει να συμμετέχετε στην επιστημονική καταγραφή και παρακολούθηση των ειδών που ζουν στη Μεσόγειο.

 

Περισσότερα

Showing 1 - 12 of 12 items