-10%
ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ 8

ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ 8

10,00€

9,00€

-10%

17900980

Νεό προϊόν

 Είναι τα μουσεία βέβηλα; Ανθρώπινα κατάλοιπα σε ανθρώπινα χέρια (Ντέλια Τζωρτζάκη)

4 αντικείμενα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΑΡΘΡΑ: Είναι τα μουσεία βέβηλα; Ανθρώπινα κατάλοιπα σε ανθρώπινα χέρια (Ντέλια Τζωρτζάκη) - Μουσεία σε μνημεία: αφορμή για τη συζήτηση γύρω από τη στρατηγική σημασία της αρχιτεκτονικής του μουσειακού χώρου (Καλή Τζώρτζη) - Μοντέλο χαρτογράφησης αξιών σε μουσειακό περιβάλλον. Μια σημειωτική ανάλυση (Αναστασία Χριστοδούλου - Ελένη Κάρτσακα).

ΜΟΥΣΕΙΑΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ: Οικογένειες στο μουσείο. Η περίπτωση διαδραστικής έκθεσης στον «Ελληνικό Κόσμο» (Παναγιώτα Στελλάκη) - Πρότυπος σχεδιασμός συστημάτων αποθήκευσης. Η περίπτωση του Αρχαιολογικού Μουσείου Πυθαγορείου Σάμου (Ευαγγελία Παπαθωμά)

ΝΕΑ ΜΟΥΣΕΙΑ: Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας (Ασπασία Λούβη-Κύζη)

ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: Ανοιχτή πρόσβαση μέσω νέων τεχνολογιών σε πολιτιστικό περιεχόμενο: πρόκληση και σκδημοκρατισμός για τα μουσεία; (Κώστας Κωνσταντινίδης) - Από τις άδειες ΕΛΛΑΚ στις άδεις creative commons: καταβολές και προοπτικές (Πρόδορμος Τσιαβός) - Η Wikipedia και τα μουσεία (Γιάννης Γιανναράκης)

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΣΙΕΣ: Τα Μουσεία, το Νόημα των Αντικειμένων και η Μετανάστευση (Kerstin Poehls) - Μουσεία και δύσκολη πολιτιστική κληρονομιά (Φίλιππος Μαζαράκης Αινιάν) Η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία γοα την "Κινητικότητα των Συλλογών" και το έργο της διακρατικής συνεργασίας (Σοφία Τσιλίδου) - Κινητικότητα των συλλογών (CM:2.0): Μια σύντομη επισκόπηση (Θούλη Μισιρλόγλου)

ISBN 1790-0980
Σελίδες 86
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 Χ 29 εκ.

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...