ΠΟΥ ΠΑΣ ΧΕΛΩΝΑΚΙ

9,00€

5,85€

-35%

9789604710324

Νεό προϊόν

Η Λάρα, μια νεαρή πράσινη χελώνα γεννημένη στην παραλία της Λάρας, στον Ακάμα της Κύπρου, συναντά τη σοφή σαραντάχρονη Άννυ κάπου στη Μεσόγειο. Και η Άννυ είναι θαλάσσια χελώνα, μόνο που αυτή είναι καρέτα. Στη ζωή της έχει δει κι έχει μάθει πολλά… Αφηγείται, λοιπόν, στη Λάρα τη γλυκόπικρη ιστορία της και, ανάμεσα στα άλλα, της εξηγεί γιατί έχει… ανθρώπινο όνομα.

48 αντικείμενα

Η Λάρα, μια νεαρή πράσινη χελώνα γεννημένη στην παραλία της Λάρας, στον Ακάμα της Κύπρου, συναντά τη σοφή σαραντάχρονη Άννυ κάπου στη Μεσόγειο. Και η Άννυ είναι θαλάσσια χελώνα, μόνο που αυτή είναι καρέτα. Στη ζωή της έχει δει κι έχει μάθει πολλά…

Αφηγείται, λοιπόν, στη Λάρα τη γλυκόπικρη ιστορία της και, ανάμεσα στα άλλα, της εξηγεί γιατί έχει… ανθρώπινο όνομα.

Μολονότι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι που διατρέχουν οι θαλάσσιες χελώνες (όπως και τα περισσότρα είδη ζώων) οφείλονται στους ανθρώπους, οι άνθρωποι είναι εκείνοι που μπορούν και να τις προστατεύσουν.

Δύο σελίδες, στο τέλος του βιβλίου, «στεγάζουν» ενδιαφέρουσες πληροφορίες και μικρά περίεργα και σημαντικά στοιχεία για τις θαλάσσιες χελώνες, καθώς και μια γνωριμία με τις «χελώνες» της Αίγινας.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ISBN 978-960-471-032-4
Συγγραφέας Καλλιώ Καστρησίου
Εικονογράφος Χριστίνα Γαγγάδη
Σελίδες 32
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 19 Χ 24
Ηλικιακό Εύρος Από 6 ετών

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...