Ο ΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

11,00€

9789604710485

Νεό προϊόν

Ένα βιβλίο, σε συνεργασία με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ που μας ταξιδεύει μαζί με τον Πατού τον αρκούδο σε ένα ταξίδι μέσα από δάση, βουνά και ποτάμια, για μια πρωτοχρονιάτικη γιορτή.

489 αντικείμενα

...Μέσα στο σπίτι ήταν ολομόναχος ο Πατού και μονολογούσε:

«Παραμονή Πρωτοχρονιάς! Πάλι καλά που με ξύπνησε ο Γκοτζίλα, ο ποντικούλης μου. Μόλις που προλαβαίνω να γράψω τις προσκλήσεις και να τις μοιράσω».

Και, αφού τις έβαλε σε χρωματιστούς φακέλους, τις έχωσε στο σακίδιό του και ξεκίνησε να βρει τους φίλους του.

Ο Πατού, ο αρκούδος, θέλει να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά με τους φίλους του. Θα προλάβει όμως να τους ειδοποιήσει όλους πριν πέσει για το χειμέριο ύπνο του; Ελάτε ν' ακολουθήσουμε μαζί τα χνάρια του, σ' ένα ταξίδι μέσα από δάση, βουνά και ποτάμια. Γνωρίστε τους φίλους του και το περιβάλλον του σε μια τρυφερή ιστορία με αστεία απρόοπτα, που μας φέρνει πιο κοντά στον κόσμο των ζώων.

Το βιβλίο διατίθεται και μέσα από τη δράση "Παραμύθι χωρίς όρια" για παιδιά με προβλήματα όρασης. 

Μετά την Αρκούδα που αγαπούσε τα δέντρα και το Τρεις φίλοι στο ποτάμιΟ Πατού και τα ζώα του δάσους έρχεται να συμπληρώσει την εκδοτική συνεργασία των Εκδόσεων Καλειδοσκόπιο με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ. Στηρίζουμε το έργο αυτής της μη κυβερνητικής, μη κερδοσκοπικής περιβαλλοντικής οργάνωσης που ιδρύθηκε το 1992, για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος, που υλοποιεί δράσεις έρευνας πεδίου, επιστημονικής μελέτης, ευαισθητοποίησης κοινού, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και εθελοντισμού για την προστασία της άγριας ζωής, την ενίσχυση της βιοποικιλότητας και της αειφορίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ISBN 978-960-471-048-5
Συγγραφέας Μιχάλης Καζάζης
Εικονογράφος Μιχάλης Καζάζης
Σελίδες 36
Εξώφυλλο Δεμένο
Διαστάσεις 21 Χ 21
Ηλικιακό Εύρος Από 4 ετών

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...