Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΤΑΞΙΔΕΥΤΟΣ

16,90€

9789604710591

Νεό προϊόν

Εκτός αποθέματος

ΒΡΑΧΕΙΑ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 2014

Ο Βασιλιάς Αταξίδευτος και η Βασίλισσα Ψάξε δε θα με βρεις, αναζητούν την ευτυχία. Ποιος έχει το κλειδί

 Η ζωή στο λαμπερό παλάτι του Βασιλιά Αταξίδευτου έμοιαζε να κυλάει ειρηνικά κι ευτυχισμένα. Τα σαλόνια του άστραφταν από πλούτο και ομορφιά, οι βιβλιοθήκες του έγερναν απ' τα πολλά βιβλία κι από τις κουζίνες αναδύονταν μέρα και νύχτα γαργαλιστικές μυρωδιές.

Τι συμβαίνει όμως όταν ξαφνικά εξαφανίζεται η όμορφη βασίλισσα Ψάξε Δε Θα Με Βρεις κι ο βασιλιάς ακούει στον ύπνο του φωνές; Μπορεί ένα δύσκολο ταξίδι να σε μάθει να ζεις και ν' αγαπάς; Ο βασιλιάς Αταξίδευτος έχει το μυστικό...

Γράφει η Ελένη Σβορώνου στην Εφημερίδα των Συντακτών (22/12/13): «Από τα πέντε σου, όμως, μπορείς να ακούσεις μια πιο απαιτητική ιστορία! Αν έχεις εξαντλήσει τα κλασικά παραμύθια, που πάντα ενδείκνυνται, και θες ένα καλό σύγχρονο παραμύθι, στην ατμόσφαιρα των κλασικών, «Ο βασιλιάς Αταξίδευτος» των Νάνσυ Τρικκαλίτη και Ελενα Ζουρνατζή (εκδ. Καλειδοσκόπιο) δεν θα σε απογοητεύσει. Μοντέρνο, κι όμως από τη στόφα του κλασικού παραμυθιού. Δουλεμένη γλώσσα και ύφος, πυκνότητα στην έκφραση και στην πλοκή, εξαιρετικά πρωτότυπη και καλόγουστη εικονογράφηση με κυριαρχία των γεωμετρικών μοτίβων, ένα παραμύθι για απαιτητικούς μικρούς ακροατές και αναγνώστες παραμυθιών...»

 

ISBN 978-960-471-059-1
Συγγραφέας Νάνσυ Τρικκαλίτη
Εικονογράφος Έλενα Ζουρνατζή
Σελίδες 44
Εξώφυλλο Σκληρό
Ηλικιακό Εύρος Από 7 ετών

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...