ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ

12,00€

9,60€

-20%

9789604710300

Νεό προϊόν

ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2011 ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 

Τι γυρεύουν ο Γκίκας, ο Φασιανός και ο Γαΐτης παρέα με μυρμήγκια, λύκους, άλογα και πεταλούδες

15 αντικείμενα

Ένα βιβλίο που αποκαλύπτει στα παιδιά την αληθινή τέχνη. Το βλέμμα τους εξασκείται με την παρατήρηση, το μυαλό ακονίζεται με το χιούμορ και η δημιουργικότητά τους βρίσκει διέξοδο στις πρωτότυπες δραστηριότητες που συνοδεύουν το βιβλίο.

Ένα βιβλίο σχεδιασμένο με γνώση και κέφι από την ομάδα Locus Athens και τους συνεργάτες της, που επιτρέπει σε μικρούς και μεγάλους να βρεθούν μαζί και να διασκεδάσουν με πρασινομύτες εξωγήινους, ψηφιακούς γάιδαρους, πειρατές και παπαγάλους.


Στις σελίδες του συναντάμε μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Γκίκας, ο Φασιανός και ο Γαΐτης  να κάνουν παρέα  με λύκους, άλογα, μυρμήγκια και πεταλούδες. Ακόμη, βλέπουμε έναν πειρατή να στέκει στο φτερό ενός παπαγάλου, βρίσκουμε κρυμμένο ένα πετρωμένο κουτάβι και ταΐζουμε έναν ψηφιακό γάιδαρο.

Το βιβλίο ανήκει στη σειρά «Μικροί και μεγάλοι μαζί» μαζί με τα βιβλία Στην κατσαρόλα με τα χρώματα και Στα Χρώματα της θάλασσας. Στα βιβλία που σχεδιάσαμε μαζί με την Άκληστη Χαλικιά και τη Locus Athens,  μεγάλα έργα τέχνης βγαίνουν από τα μουσεία για να μιλήσουν σε μικρούς και μεγάλους για τα μυστικά της τέχνης. Το βλέμμα των παιδιών εξασκείται με την παρατήρηση, το μυαλό ακονίζεται με το χιούμορ και η δημιουργικότητα βρίσκει διέξοδο μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες που προτείνονται σε κάθε ένα από τα βιβλία.

Στις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο θα βρείτε επίσης το Απίθανο βιβλίο σύγχρονης ελληνικής τέχνης για παιδιά, τα οποίο δημιουργήσαμε επίσης με την Άλκηστη Χαλικιά και τη Locus Athens.

 

 

ISBN 978-960-471-030-0
Συγγραφέας Άλκηστη Χαλικιά
Σελίδες 48
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 24 Χ 29

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...