Νικητής η φαντασία των παιδιών!

Οι συμμετοχές στο Εργαστήρι Ομαδικής Γραφής με τη Μαίρη Πινέζα
Στο Εργαστήρι Ομαδικής Γραφής με τη Μαίρη Πινέζα.
Το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Νέας Καρυάς Νέστου και η μαθήτρια της Β’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Θεολόγου Ποτού στη Θάσο κληρώθηκαν και κερδίζουν από ένα κουτί με βιβλία των Εκδόσεων Καλειδοσκόπιο (αξίας 100 ευρώ το καθένα).

Οι συμμετοχές στο Εργαστήρι Ομαδικής Γραφής με τη Μαίρη Πινέζα

Πανόραμα δημιουργικότητας στο Εργαστήρι Ομαδικής Γραφής με τη Μαίρη Πινέζα.

Το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Νέας Καρυάς Νέστου και η μαθήτρια της Β’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Θεολόγου Ποτού στη Θάσο κληρώθηκαν και κερδίζουν από ένα κουτί με βιβλία των Εκδόσεων Καλειδοσκόπιο (αξίας 100 ευρώ το καθένα).

Με ξεχωριστές ζωγραφιές, με πολλές ιστορίες γεμάτες φαντασία, περιπέτεια, ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς και διαδρομές σε κάθε πιθανή και απίθανη γωνιά της γης, του βυθού ή του… ουρανού, ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι Ομαδικής Γραφής με τη Μαίρη Πινέζα, που διοργάνωσαν οι Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο σε συνεργασία με το Εργαστήρι Πολιτισμού (στο  Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού).

Σε ομάδες ή ατομικά

Αφορμή για το δημιουργικό αυτό εργαστήρι στο οποίο συμμετείχαν παιδιά Δημοτικού, είτε σε ομάδες που δημιούργησαν με πρόταση των δασκάλων τους μέσα στη σχολική τάξη, είτε ατομικά, η καμπάνια ΜΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΥ 2013 αλλά κυρίως οι ίδιες οι περιπέτειες που ζει η Η ΜΑΙΡΗ ΠΙΝΕΖΑ στο βιβλίο που έγραψαν η Σούλα Μητακίδου και η Ευαγγελία Τρέσσου και εικονογράφησε ο Απόστολος Βέττας (κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο).

Όλες οι συμμετοχές των παιδιών 

ήταν εξαιρετικές, πρωτότυπες, αστείες…

Ο στόχος του Εργαστηρίου επετεύχθη! Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν ένα ξεχωριστό βιβλίο, και να ξεδιπλώσουν μέσα από τις ιστορίες και τις ζωγραφιές τους τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Οι εργασίες των παιδιών έχουν αναρτηθεί και θα παραμείνουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων Καλειδοσκόπιο (στο /a/cat/mary-pineza/ ) και συνθέτουν ένα πανόραμα δημιουργικότητας.

Όλες οι συμμετοχές μπήκαν σε κλήρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των Εκδόσεων Καλειδοσκόπιο και ανέδειξε έναν  νικητή από τις ομάδες των παιδιών που συμμετείχαν και έναν νικητή από τις ατομικές συμμετοχές.

Οι νικητές της κλήρωσης, οι οποίοι κερδίζουν από  ένα κουτί με βιβλία των Εκδόσεων Καλειδοσκόπιο, συνολικής αξίας 100 ευρώ το καθένα, είναι:

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Νέας Καρυάς Νέστου
Νέα Καρυά (Χρυσούπολης), Τ.Κ. 64200
http://dimnkar.blogspot.gr  –  mail@dim-n-karyas.kav.sch.gr

Δείτε τη δουλειά των παιδιών από το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Νέας Καρυάς

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Φαίδρα Μαρκιάν, μαθήτρια της B’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Θεολόγου Ποτού Θάσου.

Δείτε τη συμμετοχή της Φαίδρας Μαρκιάν από το Δημοτικό Σχολείο Θεολόγου Ποτού
 

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Εργαστήρι Ομαδικής Γραφής με τη Μαίρη πινέζα, είτε ομαδικά, είτε ατομικά, θα λάβουν αναμνηστικά δώρα από τις Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, ως  «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΠΙΝΕΖΑΣ»…