ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ORIGAMI ΜΥΣΤΙΚΑ

14,90€

13,41€

-10%

9789604712052

Νεό προϊόν

Τι κοινό μπορεί να έχει ένα διαστημικό τηλεσκόπιο, 2 άλυτα μαθηματικά προβλήματα, με τη ρομποτική ιατρική και με ένα κομμάτι χαρτί;

499 αντικείμενα

Πώς μπορείς να δεις μέσα σε μία τσάκιση ένα βουνό και μια κοιλάδα;

Μπορεί μία εικαστική τέχνη να γίνει πηγή έμπνευσης για ερευνητές και επιστήμονες;

Όλες οι απαντήσεις κρύβονται στο τέταρτο βιβλίο της Μυρτώς Δημητρίου.
Σε αυτό το βιβλίο δίνετε μια διαφορετική εικόνα για την ιαπωνική εικαστική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής, παρουσιάζοντας ιδιαίτερα στοιχεία για τη σύνδεσή της  με τα μαθηματικά, την ιατρική και τη διαστημική.


Η Μυρτώ Δημητρίου (κοιν. ανθρωπολόγος, origami artist, κάτοχος 2 Ρεκόρ Guinness) μας παρασέρνει σε ένα ταξίδι δημιουργίας και φαντασίας, μιας και το βιβλίο περιλαμβάνει δέκα διαφορετικά σχέδια, με τα αντίστοιχα σχεδιαγράμματα και οδηγίες, για να δημιουργήσετε.


Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες που θέλουν να γνωρίσουν ή ασχολούνται ήδη με το origami, καθώς τα σχέδια που περιλαμβάνονται έχουν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, ξεκινώντας από μία χάρτινη καρδιά μέχρι τη δημιουργία κινούμενων origami!

Το χάρτινο καραβάκι, των παιδικών μας χρόνων, θα πάρει σίγουρα άλλες διαστάσεις μόλις διαβάσετε το βιβλίο. Είναι σίγουρο ότι δεν θα δείτε ξανά μια κόλλα χαρτί με τον ίδιο τρόπο!

Το βιβλίο προλογίζει ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κος Yasuhiro Shimizu.

Για το βιβλίο έγραψαν:

- Αναστάσιος Βάλσαμος, Χρονογραφήματα

- Άρης Δημοκίδης, LIFO

- Σοφία Αποστολίδου, VWoman

ISBN 978-960-471-205-2
Συγγραφέας Μυρτώ Δημητρίου
Σελίδες 72
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21Χ21

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...