Η ΓΑΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ

15,00€

13,50€

-10%

9789604710331

Νεό προϊόν

Ένα μεγάλο βιβλίο για μικρά χεράκια -πολύτιμο εργαλείο στα χέρια γονιών και εκπαιδευτικών. Στο CD, που συνοδεύει το βιβλίο, o μουσικός Ηρακλής Πασχαλίδης τραγουδά και αφηγείται την ιστορία, παίζοντας στο πιάνο μουσική που συνέθεσε ειδικά για τη ΓΑΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ.

Δείτε τον οδηγό για εκπαιδευτικούς σε μορφή pdf για αξιοποίηση του βιβλίου στην τάξη:

95 αντικείμενα

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ - Ένα εργαλείο για την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας

Όταν η γάτα, η Ρορό, προτείνει στους συγκάτοικούς της ποντικούς να γίνουν κουμπάροι, για να πάψει να τους κυνηγά, εκείνοι πηδούν από τη χαρά τους. Πώς θα πάει, όμως, μια τέτοια κουμπαριά;Τα παιδιά θα περάσουν καλά συντροφιά με τον Τοτό, τον ποντικό, και την παρέα του, θα χαρούν τις ζωγραφιές της Σοφίας Φόρτωμα και θα τραγουδήσουν παρέα με τον Ηρακλή Πασχαλίδη, που υπογράφει τη μουσική. Η ΓΑΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ, στην παρούσα μορφή, αποτελεί διασκευή ενός λαϊκού παραμυθιού από τη Νάξο.

Σε μεγάλη διάσταση (33x40) το βιβλίο προτείνεται ως εργαλείο για την κατάκτηση της γραφής και της ανάγνωσης. Προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία σε μικρά χεράκια και μικρούς αναγνώστες και ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια γονιών και εκπαιδευτικών που ασχολούνται με παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Η ΓΑΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ κυκλοφορεί επίσης:

-Στη βασική της έκδοση με σκληρό εξώφυλλο και CD

-Ως εκπαιδευτικό πακέτο

-Στην ελληνική νοηματική γλώσσα

ISBN 978-960-471-033-1
Συγγραφέας Σ. Μητακίδου, Ε.Τρέσσου
Εικονογράφος Σοφία Φόρτωμα
Σελίδες 28
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 33 Χ 40
Ηλικιακό Εύρος Από 4 ετών
Υπότιτλος ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...