ΤΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΨΑΡΙΑ

14,80€

9789604710447

Νεό προϊόν

Εκτός αποθέματος

Ένα βιβλίο μαζί με αδιάβροχη κάρτα πεδίου για να αναγνωρίζεις τα μεσογειακά ψάρια που κολυμπούν γύρω σου και (γιατί όχι) να συμμετέχεις στη σχετική επιστημονική έρευνα.

 

Εξερευνώντας το βυθό...με μάσκα και αναπνευστήρα!

Το κολύμπι στη θάλασσα με μάσκα και αναπνευστήρα είναι μια εύκολη, χαλαρωτική και διασκεδαστική δραστηριότητα. Επιπλέοντας στην επιφάνεια του νερού μπορεί κανείς να γνωρίσει και να εξερευνήσει την ομορφιά του θαλάσσιου βυθού. Δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό, προσφέρεται για όλες τις ηλικίες και ολόκληρη την οικογένεια.

Το βιβλίο Τα παράκτια μεσογειακά ψάρια: ένας υποβρύχιος οδηγός πεδίου προτείνει μια καινοτόμο μέθοδο πληροφόρησης, εκμάθησης και ψυχαγωγίας και δημιουργήθηκε από τη συνεργασία των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο με τις επιστημονικές εκδόσεις BioWatch.

Μαζί με το βιβλίο, μία αδιάβροχη πλαστικοποιημένη

κάρτα αναγνώρισης, με 40 είδη ψαριών

 

 

Η κάρτα προσφέρει έναν απλό, αδιάβροχο οδηγό για την αναγνώριση των παράκτιων Μεσογειακών ψαριών στο πεδίο –οπουδήποτε δηλαδή κι αν κολυμπάτε, με μάσκα και αναπνευστήρα ή με εξοπλισμό αυτόνομης κατάδυσης.

Η αδιάβροχη καρτέλα είναι τυπωμένη και από τις δύο πλευρές, με μια ειδική λαβή στο άκρο για να μεταφέρεται με ασφάλεια υποβρυχίως.

Περιλαμβάνει φωτογραφίες από 40 ειδών ψαριών που ζουν στη Μεσόγειο (20 από την κάθε πλευρά), με την επιστημονική αλλά και την κοινή τους ονομασία, σε τέσσερις γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ρώσικα, Ελληνικά).  Για κάθε ένα από τα είδη αναφέρεται το βάθος στο οποίο συνήθως συναντάται ενώ επισημαίνονται τα επικίνδυνα είδη (εκείνα που τσιμπάνε ή είναι δηλητηριώδη και θα πρέπει να αποφεύγονται).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 
ISBN 978-960-471-044-7
Συγγραφέας Κώστας ΝΤΟΥΝΑΣ - Γιολάντα ΚΟΥΛΟΥΡΗ
Σελίδες 104
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 Χ 24
Υπότιτλος Ένας υποβρύχιος οδηγός πεδίου

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...