Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

10,10€

9,09€

-10%

9607846397

Νεό προϊόν

Εκτός αποθέματος

Πίσω από την τρυφερή και με αίσιο τέλος περιπέτεια του μικρού αρκούδου κρύβεται η σκληρή πραγματικότητα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Το βιβλίο αυτό, που χρηματοδότησαν οι ευαισθητοποιημένοι στο πρόβλημα γονείς ενός ιδιωτικού Νηπιαγωγείου, φιλοδοξεί να μιλήσει στα πάσχοντα παιδιά γι' αυτά που πρόκειται να αντιμετωπίσουν μέσα στο νοσοκομείο. Ειλικρινές αλλά και αισιόδοξο, αναφέρεται με ακρίβεια στις επώδυνες στιγμές που περιμένουν το παιδί, αλλά και στην ίαση, που αποτελεί την έκβαση των περισσότερων περιστατικών. Πρώτιστο μέλημα όλων των συντελεστών ήταν να δώσουν ένα μήνυμα ελπίδας σε γονείς και παιδιά, που ζουν αυτή τη δοκιμασία.

Η έκδοση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Νηπιαγωγείου «Το εργαστήρι». Αντίτυπα του βιβλίου διατίθενται δωρεάν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», σε όλα τα Ογκολογικά τμήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων στην Ελλάδα και την Κύπρο, όπως και σε μη κερδοσκοπικά σωματεία που στέκονται δίπλα στα πάσχοντα παιδιά και στις οικογένειές τους.

ISBN 960-7846-39-7
Συγγραφέας Ευδοκία Σκορδαλά-Κακατσάκη
Εικονογράφος Λιάνα Δενεζάκη
Σελίδες 40
Εξώφυλλο Σκληρό
Διαστάσεις 23 x 30
Ηλικιακό Εύρος Από 3 ετών

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...