Η ΓΑΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ

15,00€

13,50€

-10%

9607846648

Νεό προϊόν

%CE%93%CE%B9%CE%B1%20%CF%80%CE%B1%CE%B9%

Όταν η γάτα, η Ρορό, προτείνει στους συγκάτοικούς της ποντικούς να γίνουν κουμπάροι, για να πάψει να τους κυνηγά, εκείνοι πηδούν από τη χαρά τους. Πώς θα πάει, όμως, μια τέτοια κουμπαριά Η Σούλα Μητακίδου και η Ευαγγελία Τρέσσου διασκευάζουν με υπέροχο τρόπο ένα λαϊκό παραμύθι από τη Νάξο.

Δείτε τον οδηγό για εκπαιδευτικούς σε μορφή pdf για αξιοποίηση του βιβλίου στην τάξη:

149 αντικείμενα

Όταν η γάτα, η Ρορό, προτείνει στους συγκάτοικούς της ποντικούς να γίνουν κουμπάροι, για να πάψει να τους κυνηγά, εκείνοι πηδούν από τη χαρά τους. Πώς θα πάει, όμως, μια τέτοια κουμπαριά;Τα παιδιά θα περάσουν καλά συντροφιά με τον Τοτό, τον ποντικό, και την παρέα του, θα χαρούν τις ζωγραφιές της Σοφίας Φόρτωμα και θα τραγουδήσουν παρέα με τον Ηρακλή Πασχαλίδη, που υπογράφει τη μουσική.

Η ΓΑΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ αποτελεί διασκευή ενός λαϊκού παραμυθιού από τη Νάξο και τώρα κυκλοφορεί και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Η ΓΑΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ κυκλοφορεί επίσης ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ αλλά και στη μορφή του ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, το οποίο έχει σχεδιαστεί με στόχο να ενθαρρύνει τη φιλαναγνωσία και προσφέρει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια γονιών και εκπαιδευτικών

ISBN 960-7846-64-8
Συγγραφέας Σ. Μητακίδου, Ε.Τρέσσου
Εικονογράφος Σοφία Φόρτωμα
Διαστάσεις 27x24
Ηλικιακό Εύρος Από 3 ετών
Υπότιτλος ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ & CD

Ίσως ενδιαφέρουν και τα παρακάτω...